'Excelsior wil verrassen en vraagt Bayern München naar PSV-flop'

'Excelsior wil verrassen en vraagt Bayern München naar PSV-flop'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

19 augustus 2022 – Adrian Fein kan deze zomer verrassend genoeg terugkeren naar de Eredivisie. De middenvelder is niet langer nodig bij Bayern München en mag dus vertrekken bij de Duitse grootmacht. In Rotterdam bekijkt men de mogelijkheden om hem te huren of zelfs definitief over te nemen.

Dat nieuws werd vrijdagochtend gemeld door onder meer Voetbal International en BILD. Fein mag van Bayern uitkijken naar een nieuwe werkgever en daar hoopt Excelsior dus van te profiteren. Het is de vraag of dat haalbaar is voor de Rotterdammers. Het salaris van de 23-jarige Duitser is vooralsnog een struikelblok voor de club, die met zes punten uit twee wedstrijden uitstekend is begonnen aan het nieuwe seizoen.

Voor Fein is de Eredivisie natuurlijk geen onbekend terrein. Hij speelde tijdens seizoen 2020/21 al op huurbasis in het shirt van PSV. Dat bleek echter geen gelukkig huwelijk te zijn. Fein slaagde er niet in om een vaste waarde te worden in het elftal van trainer Roger Schmidt. Hij kwam uiteindelijk tot achttien wedstrijden in het eerste elftal van de Eindhovenaren. PSV besloot te optie tot koop niet te lichten.

Zodoende keerde Fein terug naar Bayern, dat hem verhuurde aan Greuther Fürth en Dynamo Dresden. Ook dat bleek geen succes te zijn. Fein speelde ook nog een tijdje bij SSV Jahn Regensburg en Hamburger SV. Excelsior heeft wel wat twijfels over de fitheid van de middenvelder, die de afgelopen jaren dus amper speelde. Fein ligt nog tot medio 2023 vast in de Allianz Arena, maar de verwachting is dat Bayern mee gaat werken aan een vertrek.

Reacties

gerelateerd