'Ten Hag ziet in ex-PSV'er extra alternatief voor Antony en Gakpo'

19 augustus 2022, 12:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Hirving Lozano staat ook op het verlanglijstje van het Manchester United van manager Erik ten Hag. De international van Mexico wordt gezien als een geschikte versterking voor de aanval van de grootmacht uit de Premier League. Lozano heeft het echter enorm naar zijn zin bij SSC Napoli.

Volgens de Italiaanse transferspecialist Gianluca Di Marzio van Sky Sports zien Ten Hag het wel zitten in Lozano. De oefenmeester kent de vleugelaanvaller natuurlijk nog uit zijn tijd in de Eredivisie. Lozano speelde tussen 2017 en 2019 twee seizoenen bij PSV en maakte daarin een geweldige indruk. Tijdens seizoen 2017/18 werd de Mexicaan met zijn club kampioen van Nederland.

Inmiddels heeft Chucky al drie seizoenen achter de rug bij Napoli en is hij een vaste waarde in Napels. Lozano heeft het goed naar zijn zin in de Serie A en hoeft naar verluidt niet per se te vertrekken. Een aanbieding vanuit Manchester kan daar misschien verandering in brengen. De ex-speler van CF Pachuca ligt nog tot medio 2024 vast in het Stadio Diego Armando Maradona.

Antony en Gakpo

Het is inmiddels ook geen geheim meer dat Ten Hag het ziet zitten in Antony en Cody Gakpo. De vleugelspelers van Ajax en PSV lijken hoger op het lijstje te staan dan Lozano, maar het is voor United eerst kijken wat haalbaar is. Een bod van tachtig miljoen euro of Antony werd al afgewezen, terwijl men in Eindhoven graag ruim [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/406061/psv-gaat-hoog-in-de-boom-zitten-en-wil-recordbedrag-voor-gakpo/,_blank,veertig miljoen] euro voor Gakpo wil hebben.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Jonajager
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit laat zien dat Ten Hag niet weet welke goede spelers er rondlopen. Hij zal binnen een half jaar ontslagen zijn.

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het zou zijn werk ook niet moeten zijn. Daar zie je dat United al 10 jaar aan het zinken is, veel geld vertraagd de boel maar de organisatie is gewoon verrot.

Arjan92
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lol, haggie is wel desperate

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen