Cambuur zet zaakwaarnemers op zwarte lijst: "Zelfs bedreigingen"

19 augustus 2022, 11:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De clubleiding van SC Cambuur doet niet langer zaken met bepaalde zaakwaarnemers. De club uit Leeuwarden hekelt de manier van werken van sommige belangenbehartigers en weigert nog met ze in gesprek te gaan. Dat hebben de Friezen ook laten weten aan de spelers.

Ard de Graaf en Gerald van den Belt, de directie van Cambuur, merken dat het steeds gekker wordt met zaakwaarnemers. Ook in het Cambuur Stadion hebben zij te maken met spelersagenten, die denken dat het vooral om hen draait. "Het ongegeneerde gegraai stuit ons enorm tegen de borst", vertelde De Graaf en Van den Belt in een uitgebreid interview met Voetbal International.

Vooral in de onderhandelingen laten de zaakwaarnemers hun slechtste kant zien. "Soms ben je heel ver met een speler en komt ineens de makelaar om de hoek. Die wil dan een ton, anders komt de speler niet. Het heeft iets van chantage. Soms krijgen we zelfs te maken met bedreigingen. We laten jeugdspelers tegenwoordig weten dat we met bepaalde zaakwaarnemers niet in zee gaan. Zie het maar als een zwarte lijst."

De Jong tempert verwachtingen bij Cambuur

Cambuur is met een puntje uit twee wedstrijd niet sterk begonnen aan het nieuwe seizoen. Zaterdag wacht een bezoekje aan Fortuna Sittard. "We moeten wel reëel blijven met z'n allen en beseffen dat we qua mogelijkheden nog steeds bij de onderste drie clubs van de Eredivisie horen", liet hoofdtrainer Henk de Jong onlangs al weten op de verwachtingen rond Cambuur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

kalklijn
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

goed zo,ga zo door.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen