'PSV gaat hoog in de boom zitten en wil recordbedrag voor Gakpo'

19 augustus 2022, 09:00

Manchester United is in de zoektocht naar nieuwelingen uitgekomen in de Eredivisie. De grootmacht uit de Premier League zag een bod van tachtig miljoen euro op Antony worden afgewezen door Ajax. De kans dat United zich in Eindhoven gaat melden voor Cody Gakpo wordt dus steeds groter.

De doorgaans goed geïnformeerde David Ornstein kwam donderdagavond met het nieuws naar buiten dat Ajax een bod van tachtig miljoen van tafel heeft geveegd. De Amsterdammers willen Antony vooralsnog niet laten vertrekken en sturen United zo dus indirect richting het Philips Stadion. Gakpo staat immers ook op het lijstje van de The Red Devils, maar volgens het Eindhovens Dagblad werkt PSV ook niet zomaar mee.

Lees ook: 'Ajax wil Antony niet laten gaan en weigert astronomisch bod'

PSV gaat voor de return tegen Rangers FC in de plays-offs van de Champions League zeker nog niet praten over een transfer. Als die wedstrijd achter de rug willen de Eindhovenaren best luisteren naar clubs met belangstelling. PSV zet naar verluidt minimaal in op een bedrag van 45 tot 50 miljoen euro en wil ook nog meerdere en forse (bonus)clausules in de deal opnemen. PSV verkocht nog nooit een speler voor meer dan 40 miljoen euro.

Gakpo ziet een transfer wel zitten

De 23-jarige Gakpo ligt nog tot medio 2026 vast in het Philips Stadion, al wil dat niet zeggen dat hij per se gaat blijven. De aanvaller heeft altijd aangegeven dat hij een transfer wel ziet zitten, al hem het juiste plaatje wordt voorgeschoteld. Als PSV zich weet te plaatsen voor de Champions League lijkt de kans op een langer verblijf weer wat groter. De geboren Eindhovenaren richt zich ook op het WK met Oranje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

larsson
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als Antony van Ajax al bijna 100 mil moet gaan kosten. Dan zou Gakpo minstens 120 mil moeten kosten en al helemaal als je bedenkt dat die prutst verdediger van Ajax martinez ook al 57 mil heeft gekost.

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gakpo heb je weinig aan, voor dat geld heb je vast wel een beter alternatief.

Arjan92
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lol strik erom en laten gaan! Breekt in Europa toch geen potten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen