'Ronaldo aangeboden bij Dortmund: Bundesligaclub hapt niet toe'

18 augustus 2022, 19:34

Cristiano Ronaldo blijft hopen op een nieuwe club, maar makkelijk gaat die zoektocht niet. De Portugese superster is aangeboden bij Borussia Dortmund, maar de werkgever van Donyell Malen heeft geen oren naar zijn komst. De clubleiding vindt hem simpelweg te oud.

Ronaldo zou volgens Bild bij Manchester United bijna dertig miljoen euro verdienen, een bedrag dat de Bundesligaclub niet wil betalen. Volgens het Duitse medium is zijn salaris niet de enige reden dat de nummer twee van afgelopen seizoen niet toehapt. De club heeft alle vertrouwen in de zeventienjarige Youssoufa Moukoko. Ronaldo zou hem alleen maar in de weg zitten, terwijl de leiding hem juist vertrouwen wil geven.

Eerder deze zomer betaalde Borussia al tientallen miljoenen euro's voor Sébastien Haller en Karim Adeyemi. Eerstgenoemde staat een tijdje aan de kant nadat een tumor werd gevonden, maar de club heeft al een opvolger gevonden in de persoon van Anthony Modeste. Ronaldo zou daarom niet in de plannen voorkomen, omdat alle posities al dubbel bezet zijn in de voorhoede en de club hem bovendien te oud vindt om hem te bestempelen als een niet te missen buitenkansje.

Ronaldo-transfer

Ronaldo wil weg bij Manchester United omdat die ploeg geen Champions League speelt, maar een nieuwe club vinden blijkt moeilijker dan gehoopt. Eerder lieten Paris Saint-Germain, Atlético Madrid en Bayern München al weten dat de Portugees geen optie voor ze was. De komende weken zal zaakwaarnemer Jorge Mendes nogmaals aan het werk worden gezet door de speler. Lukt het niet om een transfer te maken, dan moet hij genoegen nemen met Europa League-voetbal.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen