Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bizar: boze speler komt door vertrekwens niet opdagen in Ligue 2

Bizar: boze speler komt door vertrekwens niet opdagen in Ligue 2

Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

18 augustus 2022 – Boubacar Kouyaté heeft zich niet bepaald geliefd gemaakt bij zijn werkgever FC Metz. De 25-jarige international van Mali is boos omdat zijn club vooralsnog niet meewerkt aan een mogelijke transfer. Daarom besloot hij zich afgelopen weekend niet te melden voor de wedstrijd tegen Valenciennes.

Metz wist in eigen stadion met 2-0 te winnen, maar daar had Kouyaté geen aandeel in. De verdediger besloot zich niet melden bij het team, terwijl trainer László Bölöni hem wel gewoon had opgenomen in de wedstrijdselectie. Volgens het Franse medium L'Équipe is Metz daar als vanzelfsprekend niet blij mee. Zodoende is besloten om Kouyaté te schorsen voor de wedstrijd tegen Laval van komend weekend.

Het verhaal van Kouyaté gaat overigens nog een stapje verder. Hij is ook boos omdat Metz wel meewerkte aan een transfer van voormalig ploeggenoot Dylan Bronn. Die verdediger werd voor 1,7 miljoen euro verkocht aan het Italiaanse US Salernitana 1919. De club uit de Serie A wilde Kouyaté ook graag naar de Italiaanse competitie halen, maar een bod van zeven miljoen euro werd door Metz van tafel geveegd.

Kouyaté ligt nog tot medio 2024 vast in het Stade Saint-Symphorien en het is de vraag of dit een slimme zet is van de Malinees. Hij wordt namelijk nog steeds gevolgd door clubs uit grote competities. Galatasaray zou het wel in hem zien zitten, terwijl Burnley ook interesse heeft. Vanuit de Serie A houden Cremonese en Hellas Verona hem in de gaten. Metz wil op zijn beurt graag tien miljoen zien. Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

SCOOR EEN FREE BET TOT €50! Meld je aan

Reacties

gerelateerd