Engeland
0 – 0
Senegal

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Juventus stelt Memphis ultimatum en ziet alternatief in Serie A'

'Juventus stelt Memphis ultimatum en ziet alternatief in Serie A'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

18 augustus 2022 – Juventus heeft zich nog altijd snel te versterken met Memphis Depay. De aanvaller mag weg bij FC Barcelona, waar zijn uitzicht op speeltijd steeds kleiner lijkt te worden. Juventus wil daar graag van profiteren, maar is niet van plan om lang te wachten op nieuws uit het Camp Nou.

Volgens het Italiaanse medium Tuttosport hebben Juventus en Memphis al een principe-akkoord bereikt. Het is wachten op nieuws van Barcelona, dat naar alle waarschijnlijkheid het contract van de Oranje-international gaat verscheuren. Het is voor De Oude Dame een belangrijke voorwaarde dat er geen transfersom hoeft te worden betaald voor Memphis, die nog een jaar vastligt bij de Catalanen.

Juventus wil snel handelen en zou Memphis een ultimatum hebben gesteld. De Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano weet op zijn beurt te melden dat er vandaag weer wordt gesproken over de transfer. Er zou nog geen officieel akkoord zijn bereikt tussen alle partijen. In het Allianz Stadium ligt naar verluidt een contract voor twee seizoenen klaar. Memphis speelde een jaar bij Barcelona.

Marko Arnautovic
Mocht Juventus er alsnog niet in gaan slagen om Memphis vast te leggen, dan zullen de Italianen snel schakelen naar alternatieven. Marko Arnautovic wordt in Turijn genoemd als mogelijke versterking voor de aanval. De 33-jarige international van Zwitserland ligt nog tot medio 2024 vast bij Bologna. Eerder was ook het Manchester United van manager Erik ten Hag geïnteresseerd in de spits. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd