'PSV kijkt van afstandje toe bij Belgisch-Duitse strijd om Zirkzee'

17 augustus 2022, 17:58

Het is nog altijd de vraag waar de 21-jarige Joshua Zirkzee zijn voetbalcarrière gaat voortzetten. De spits ligt nog één seizoen vast bij Bayern München, maar een doorbraak bij Der Rekordmeister lijkt intussen uitgesloten. Dat terwijl veel andere clubs het Nederlandse talent juist wel erg graag vast zouden leggen. 

Dat Anderlecht tot die clubs behoort, is geen verrassing. Zirkzee kende afgelopen seizoen al een uitstekend jaar op huurbasis bij de Belgische club, die hem nu graag definitief over zou nemen. Daarbij heeft het echter concurrentie gekregen van competitiegenoot Club Brugge. De regerend landskampioen zou 'heel ver willen gaan' voor Zirkzees komst, meldde Voetbal International woensdagmiddag. 

Tegelijkertijd is er ook een reële kans dat Zirkzee in de Bundesliga blijft. De aanvaller staat in de belangstelling van FC Augsburg, Borussia Mönchengladbach en VfB Stuttgart. Laatstgenoemde club zou van dat drietal het meest concreet zijn, maar staat dus ook stevige concurrentie uit België te wachten.

PSV

Op de achtergrond suddert ook nog altijd de interesse van PSV. De Eindhovenaren hebben Zirkzee al lang in het vizier, maar zijn vooralsnog niet concreet geworden voor de oud-jeugdspeler van Feyenoord. De kans bestaat dat de club wél zal doorpakken, wanneer het de Europese return tegen Rangers FC wint en zich dus plaatst voor de Champions League. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen