Van de Kerkhof: "Als PSV het nu niet haalt, lukt het nooit meer"

17 augustus 2022, 15:26

Willy en René van de Kerkhof zijn van mening dat PSV zichzelf dinsdagavond tekort heeft gedaan met een 2-2 gelijkspel tegen Rangers. De twee clubiconen van de Brabantse club zijn te spreken over het optreden van de Eindhovenaren in het tweede bedrijf, waardoor het vertrouwen in aanloop naar de return groot is.

De twee oud-voetballers delen de mening van Ruud van Nistelrooij over de goede tweede helft van PSV, waarin het misschien meer verdiende dan een remise op Ibrox. Een belangrijk moment in deze helft was echter de blunder van doelman Walter Benítez, die een vrije trap door zijn handen liet glippen.

Willy van den Kerkhof probeert niet te veel waarde te hechten aan de blunder van de Argentijnse doelman, zo geeft hij aan in gesprek met Omroep Brabant: Ook vinden Willy en René dat de goal niet alleen de fout van de keeper was. "Dat overkomt hem nu een keer, maar ik blijf erbij dat ons keepersprobleem met Benítez gewoon is opgelost." Zijn broer René deelt die mening: "Bij andere keepers die we hebben gehad, denk je dan: een fout erbij. Maar bij Benítez niet."

Volgende week woensdag volgt de return in Eindhoven, waar PSV met een prima uitgangspositie naar toe zal leven. Zowel Willy als René van den Kerkhof verwachten dat de formatie van Ruud van Nistelrooij de klus in een volgepakt Philips Stadion gaat klaren. Laten we eerlijk zijn. Dit is geen ploeg die ons uit de Champions League gaat houden", geeft Willy aan. "Als PSV nu de Champions League niet haalt, dan lukt het nooit meer", besluit zijn broer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen