Diemers blikt terug: "Dat lukt niet als je het niveau niet aan kunt"

17 augustus 2022, 14:54   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Mark Diemers kijkt met een dubbel gevoel terug op zijn periode bij Feyenoord. De middenvelder van FC Emmen is zelfkritisch op zijn prestaties in het shirt van de Rotterdamse club, maar denkt dat hij het niveau wel aankon.

In een interview met ESPN blikt Diemers terug op zijn periode bij Feyenoord en zijn verwachtingen van het komende seizoen bij FC Emmen. Dat Diemers naar FC Emmen ging was wegens zijn voorliefde voor het geïnteresseerde Cambuur én zijn verleden bij Fortuna Sittard - dat volgens Voetbal International ook interesse had - nog niet direct een uitgemaakte zaak.

"Cambuur blijft echt wel mijn cluppie. Ze hebben zich in het begin van de transferwindow bij mij gemeld via trainer Henk de Jong, met wie ik veel contact heb." Diemers werkte eerder bij De Graafschap samen met De Jong, maar een hereniging zat er niet in. "Ik beschik nog over een Feyenoord-salaris en dat is voor sommige clubs moeilijk te behappen."

Bij FC Emmen hoopt de geboren Leeuwarder weer een succesvol seizoen te draaien, na twee lastige jaren bij Feyenoord. "Het is te makkelijk om te zeggen dat de supporters de pik op mij hebben gehad. Ze hebben me nooit helemaal omarmd, maar dat heeft ook zeker aan mezelf gelegen", is de 28-jarige voetballer eerlijk. "Toch heb ik in anderhalf jaar tijd wel 42 wedstrijden voor Feyenoord gespeeld. Dat lukt niet als je het niveau niet aan kunt", besluit de middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

We hadden geen geld voor beter, dus daarom heb je gespeeld. Nu we wel wat kunnen ,ben je niet meer nodig. Gebeurd overal .

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

fucked up maar true

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen