Duitse degradant neemt na vier wedstrijden al afscheid van trainer

17 augustus 2022, 13:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Arminia Bielefeld heeft woensdagochtend afscheid genomen van trainer Uli Forte. Na vier wedstrijden is er direct al sprake van paniek bij de club, die vorig seizoen degradeerde uit de Bundesliga.

Het seizoen begon nog zo rooskleurig voor Arminia Bielefeld, toen in de voorbereiding nog met 4-0 werd gewonnen van het PSV van Ruud van Nistelrooij. Echter is het in de eerste vier wedstrijden in de 2.Bundesliga helemaal misgegaan. De club verloor alle vier de duels, waardoor het doel - direct promoveren naar de Bundesliga - direct wat onwaarschijnlijker leek te gaan worden.

Die Arminen zijn woensdagochtend met het statement naar buitengekomen dat Forte per direct vertrekt bij de club. Er zal een zoektocht worden gestart naar een opvolger, die in het resterende deel van het seizoen voor een mooie uitdaging zal komen te staan. De doelstelling van Arminia Bielefeld is namelijk om zo snel mogelijk terug te keren naar de Bundesliga.

Het ontslag van Forte bij Arminia Bielefeld is extreem vroeg te noemen. Vorig seizoen moest Mark van Bommel ook erg snel na de start van het seizoen vertrekken bij VfL Wolfsburg, maar daar zat hij nog wel dertien op de bank als hoofdtrainer.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen