'Drie Nederlandse clubs melden zich bij Club Brugge voor Vormer'

17 augustus 2022, 14:43   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ruud Vormer mag deze zomer vertrekken bij Club Brugge, waar hij dit seizoen overbodig is. De ervaren middenvelder drukt met zijn salaris hoog op de begroting van de Belgische club, die daarom mee willen werken aan een transfervrij vertrek.

Het Nieuwsblad meldt dat FC Utrecht, FC Groningen en Vitesse de clubs zijn die de 34-jarige middenvelder op hun verlanglijstje hebben staan. Zij zouden inmiddels hebben aangeklopt bij het management van Vormer voor zijn eisen. Als één van deze drie clubs wil doorpakken kan het salaris van de middenvelder nog wel een struikelblok gaan vormen.

Volgens het Belgische medium wil Vormer niet veel gaan inleveren en wil zijn salaris van zijn laatste contractjaar bij Club Brugge gaan ontvangen. Verwacht wordt dan ook niet dat er snel duidelijkheid zal komen over de toekomst van Vormer, aangezien er door verschillende partijen water bij de wijn zal moeten worden gedaan.

Club Brugge hoopt wegens Vormer zijn salaris dat de middenvelder deze zomer vertrekt uit het Jan Breydelstadion. Daarom werkt de regerend landskampioen van België mee aan een transfervrij vertrek, mits het gaat om een buitenlandse club. Vormer zou volgens Het Nieuwsblad al een (exotische) aanbieding hebben afgeslagen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen