Schuurs heeft gewenste transfer naar Italië te pakken

17 augustus 2022, 09:46

Perr Schuurs kan zich snel speler van Torino gaan noemen. De Limburger is woensdagochtend op het vliegtuig naar Turijn gestapt, waar hij spoedig zijn handtekening onder een meerjarig contract zal gaan zetten.

Dat meldt De Telegraaf woensdagochtend. Volgens de ochtendkrant waren Ajax en Torino zaterdagavond al tot een akkoord gekomen, maar had het in orde maken van het papierwerk wat tijd nodig. Nu dat ook is gelukt, is Schuurs afgereisd naar Italië om daar de medische keuring te ondergaan en zijn contract tot medio 2026 te gaan ondertekenen.

Hoewel Schuurs bij Ajax nooit een onbetwiste basisspeler is geworden, maakt de Amsterdamse club wel flink wat winst op de centrale verdediger. Ajax betaalde in 2018 een bedrag van ongeveer drie miljoen euro voor de Limburger, terwijl het nu een vast bedrag van 9,5 miljoen euro onvangt. Dat kan door de opgenomen bonussen in de deal nog oplopen tot dertien miljoen euro.

Opvolger Schuurs

Doordat Schuurs spoedig gepresenteerd gaat worden bij Torino, kan Ajax de laatste plooien gladstrijken om Ahtmetcan Kaplan te contracteren. De Turkse verdediger van Trabzonspor, die ook in de belangstelling stond van Arsenal en Paris Saint-Germain, moet na het vertrek van Schuurs snel gepresenteerd worden als nieuwe aanwinst.

Reacties

ElDiablo20
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Weer een goede verdediger na Nico weg. Veel succes bij Torino, Perr

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen