Van Bronckhorst realistisch: "Dit is een verdiende uitslag"

17 augustus 2022, 07:56

Giovanni van Bronckhorst denkt dat de 2-2 stand die na negentig minuten spelen op het scorebord een verdiende uitslag was van het treffen met PSV. De Nederlandse trainer zag op een volgepakt Ibrox een mooie strijd tussen twee ploegen, die niet veel van elkaar onder doen.

"We kregen op het einde nog de gelijkmaker tegen uit een hoekschop, dan ben je natuurlijk wel teleurgesteld", doelde de oud-trainer van Feyenoord op de treffer van Armando Obispo. "Maar ik heb een mooi en een echt gevecht gezien. Dan is 2-2 een verdiende uitslag", zei de trainer van Rangers tegenover de camera's van RTL 7. "Er zat weinig verschil tussen beide teams. Al met al was dit gewoon echt een mooie wedstrijd."

Hoewel PSV beter begon aan het duel, kwam Rangers aan het einde van de eerste helft fantastisch terug. In de tweede helft was PSV de bovenliggende partij op Ibrox, maar liep het door een enorme blunder van doelman Walter Benítez weer achter de feiten aan. Door de late treffer van Obispo, die de bal uit een hoekschop prachtig binnenkopte, keren de Eindhovenaren echter met een goede uitgangspositie voor de return terug naar Eindhoven.

Het was een bij vlagen een prima optreden van de Eindhovenaren, die ook op lovende woorden van Van Bronckhorst konden rekenen: "PSV is heel comfortabel aan de bal, met een goed aanspeelpunt voorin en dreiging vanaf de zijkanten. Hun middenveld is ook echt in balans. Dit was voor ons een heel moeilijke wedstrijd en dat zal het volgende week ook zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

TheMaster1981
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Reageren hier alleen Schotten of wat zijn dat voor aparte reacties 🙈 Kansloze lui hier 🤣

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen