'Ten Hag ziet Frenkie-alternatief rondlopen bij Real Madrid'

16 augustus 2022, 19:08

Manchester United ziet een alternatief voor Frenkie de Jong rondlopen bij Real Madrid. De in nood verkerende Engelse topclub heeft namelijk belangstelling getoond voor Casemiro. Hoewel er nog geen bod uitgebracht is op de Braziliaan, is de middenvelder een serieus alternatief voor de Frenkie-deal, die deze window in elk geval niet rond lijkt te komen.

Marca komt met dat opmerkelijke nieuws naar buiten dinsdagmiddag. Volgens het Spaanse medium wil Manchester United nog in elk geval twee middenvelders halen in deze window en heeft het de hoop op Casemiro gezet. Bestuursleden van The Red Devils zouden al in de Spaanse hoofdstad gesignaleerd zijn om te onderhandelen over een potentiële transfer.

Of Casemiro zelf ook oren heeft naar de overgang, is onduidelijk. Hoewel de Champions League-winnaar met zomeraanwinst Aurélien Tchouameni, Toni Kroos, Luka Modric, Fede Valverde en Dani Ceballos een hoop concurrentie heeft op het Madrileense middenveld, is hij normaliter een vaste basisklant onder Carlo Ancelotti. Een transfer naar Old Trafford zou, ook gezien zijn tot 2025 lopende contract, in elk geval opmerkelijk zijn.

Lees ook: Soap rond De Jong gaat verder: 'Xavi geeft voorkeur aan Silva'

Aanwinsten Manchester United

Verder kwam via RMC Sport een update naar buiten over de interesse van Manchester United in Adrien Rabiot. Volgens het Franse medium is de deal in een vergevorderd stadium. De verwachting is zelfs dat hij deze week al overkomt vanuit Turijn. De Oude Dame heeft dan ook al een opvolger in het vizier voor de Fransman: Leandro Paredes, in het verleden ook gelinkt aan United, moet naar Juventus komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen