Goed nieuws voor FC Twente: Brama en Zerrouki mee naar Italië

16 augustus 2022, 14:51

Waar PSV zich dinsdagavond een goede uitgangspositie voor de return tegen Rangers FC hoopt te verschaffen, bereidt FC Twente zich voor op de eerste ontmoeting met Fiorentina in de play-offs van de UEFA Conference League. De Tukkers werken met veel vertrouwen toe naar het tweeluik met de Italianen. Het goede gevoel wordt versterkt door de aanwezigheid van Wout Brama en Ramiz Zerrouki in de selectie voor de trip naar Florence. 

FC Twente speelt donderdagavond de eerste wedstrijd van het tweeluik met Fiorentina. De ploeg van Ron Jans beleefde een uitstekende generale voor de ontmoeting in Florence. Afgelopen zondag werd er immers eenvoudig afgerekend met Fortuna Sittard. Het enige smetje op de overwinning was het uitvallen van Zerrouki. De Algerijnse middenvelder moest na 69 minuten noodgedwongen het veld verlaten. Daardoor stond er een vraagteken achter zijn naam voor het eerste treffen met Fiorentina. Hij lijkt echter 'gewoon' in actie te kunnen komen. Zerrouki maakt in ieder geval deel uit van de selectie die woensdagochtend naar Florence vliegt. 

Ook Brama stapt in het vliegtuig. De routinier is hersteld van een liesblessure en lijkt tegen Fiorentina zijn rentree te kunnen gaan maken. Brama kwam dit seizoen nog niet in actie voor FC Twente. Vorig seizoen stond hij al een lange tijd aan de kant. Zijn laatste opwachting in een officiële wedstrijd dateert van 28 november 2021. De ervaring van Brama kan FC Twente natuurlijk goed gebruiken. De middenvelder heeft de meeste Europese duels voor de club uit Enschede achter zijn naam staan. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen