Club Brugge vreest: vertrekt naast Lang nog een sterkhouder?

Club Brugge vreest: vertrekt naast Lang nog een sterkhouder?

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

16 augustus 2022 – Club Brugge nam deze zomer al afscheid van onder anderen Charles de Ketelaere en Stanley Nsoki en houdt ook nog altijd rekening met een transfer van Noa Lang. Nu moet de kampioen van België ook vrezen voor een vertrek van Hans Vanaken. 

De middenvelder kan zich verheugen op de concrete belangstelling van West Ham United. De Engelsen zouden zelfs al een eerste bod hebben gedaan. Het voorstel van tien miljoen euro (exclusief bonussen) werd echter 'weggelachen' door Club Brugge, weet Het Nieuwsblad. Maar de huidige nummer vijf van België kan haar borst natmaken. West Ham United zou namelijk van plan zijn om een nieuwe aanbieding te doen. En dan is het nog maar de vraag of Club Brugge nogmaals 'nee' kan zeggen. 

Hetzelfde Nieuwsblad meldt dat Vanaken 'meer dan ooit' openstaat voor een transfer naar het buitenland. De ervaren middenvelder kon zich twee jaar geleden al verheugen op de belangstelling van West Ham United, maar toen verkoos hij een langer verblijf bij Club Brugge boven een avontuur in de Premier League. Twee jaar later is hij naar het schijnt dus van mening veranderd. Vanaken wordt deze maand dertig, dus is deze zomer hét moment om nog een buitenlands avontuur aan te gaan. 

Een vertrek van Vanaken zou een enorme aderlating zijn voor Club Brugge. De Belg droeg vooralsnog 343 keer het shirt van Club Brugge, maakte 102 doelpunten en verzorgde ook nog eens 73 keer een assist. Vorig seizoen had hij met 11 doelpunten en 9 assists nog een belangrijk aandeel in het behaalde kampioenschap. 

Reacties

gerelateerd