'Feyenoord kan Wellenreuther volgend jaar definitief overnemen'

'Feyenoord kan Wellenreuther volgend jaar definitief overnemen'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

16 augustus 2022 – Feyenoord staat volgens 1908.nl op het punt om Timon Wellenreuther te presenteren als nieuwe tweede doelman. De sluitpost zou volgend jaar definitief de overstap kunnen maken naar de nummer drie van het afgelopen seizoen in Nederland.

Feyenoord heeft namelijk een koopoptie bedongen in het huurcontract. Dat meldt Marlon Irlbacher van Sky Sports althans. Wellenreuther wordt door Feyenoord gehuurd van Anderlecht, waar hij nog een contract heeft tot de zomer van 2024. Bij de Belgische topclub hoeft hij echter niet te rekenen op speeltijd.

In het afgelopen seizoen werd Wellenreuther al verhuurd aan Willem II. De Duitser stond 31 keer onder de lat in de Eredivisie, maar kon niet voorkomen dat de Tilburgers degradeerden naar de Keuken Kampioen Divisie. Wellenreuther kwam tussen 1 juli 2017 en 1 juli 2020 ook al uit voor Willem II. Na het seizoen 2019/2020 maakte hij transfervrij de overstap naar Anderlecht. In zijn eerste seizoen in België kwam hij nog 27 keer in actie.

Reacties

gerelateerd