Vertrek Ronaldo bij United lijkt weer een stap dichterbij

16 augustus 2022, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 15 augustus.

'Ten Hag is gedrag Ronaldo helemaal zat en wijzigt standpunt'

Het einde van de samenwerking tussen Cristiano Ronaldo en Manchester United komt met rasse schreden dichterbij. Erik ten Hag heeft volgens The Times zijn standpunt over een vertrek van de Portugese ster gewijzigd.

Liverpool knokt zich na kopstoot Darwin Nuñez naar gelijkspel

Liverpool is er ook in de tweede speelronde van de Premier League niet in geslaagd te winnen. Voor eigen publiek kwam de ploeg van trainer Jürgen Klopp niet voorbij Crystal Palace. Darwin Nuñez vertolkte een negatieve hoofdrol door in de tweede helft een rode kaart voor een kopstoot te pakken. Liverpool knokte zich met een man minder nog wel naar een gelijkspel (1-1).

Ten Hag wil Frenkie: "Maar het bod van United is van tafel"

Het bod van Manchester United op Frenkie de Jong is verlopen, zo onthult Marcel van der Kraan in de podcast Kick-off van De Telegraaf. Daardoor is de situatie ontstaan dat de club van Erik ten Hag opnieuw moet onderhandelen om de 25-jarige middenvelder los te weken bij FC Barcelona.

Schokkende details komen naar buiten in verkrachtingszaak Mendy

Benjamin Mendy staat sinds vorige week terecht voor de verkrachting en aanranding meerdere vrouwen. Tijdens de behandeling van de verkrachtingszaak zijn deze maandag schokkende details naar buiten gekomen. Mendy wordt er onder meer van verdacht vrouwen te hebben verkracht in zogeheten paniekkamers waaruit zij dachten niet te kunnen ontsnappen.

Heracles stoomt door, Ruben van Bommel maakt eerste profgoal

Heracles Almelo heeft maandagavond de koppositie in de Keuken Kampioen Divisie heroverd. De ploeg van trainer John Lammers won ook de tweede wedstrijd van het seizoen door Jong FC Utrecht met 0-3 opzij te zetten. NAC Breda liep tegen de eerste nederlaag van het seizoen aan. Op bezoek bij MVV werd er met 1-3 verloren.

Santiago Arias staat open voor terugkeer bij PSV

Santiago Arias staat open voor een terugkeer bij PSV, zo meldt het Eindhovens Dagblad maandagavond. De Eindhovenaren zijn ervan op de hoogte, maar hebben vooralsnog niet toegehapt.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen