Santiago Arias staat open voor terugkeer bij PSV

Santiago Arias staat open voor terugkeer bij PSV

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

15 augustus 2022 – Santiago Arias staat open voor een terugkeer bij PSV, zo meldt het Eindhovens Dagblad maandagavond. De Eindhovenaren zijn ervan op de hoogte, maar hebben vooralsnog niet toegehapt.

Het Eindhovens Dagblad schrijft dat een comeback van Arias niet direct voor de hand ligt. PSV is immers al voorzien wat betreft de rechtsbackpositie. Phillipp Mwene, Ki-Jana Hoever en Jordan Teze zijn daar opties, terwijl de nu geblesseerde Mauro Júnior vorig seizoen heeft bewezen ook op die positie uit de voeten te kunnen.

Arias is binnenkort hoogstwaarschijnlijk transfervrij. Atlético Madrid gaat het contract van de dertigjarige Colombiaan ontbinden. Meerdere clubs zien een samenwerking met Arias wel zitten. De rechtervleugelverdediger bekijkt op dit moment de mogelijkheden die de clubs kunnen bieden.

Voor Arias is de Eredivisie nog altijd de competitie waar hij de meeste wedstrijden heeft gespeeld. Tussen 2013 en 2018 speelde hij 136 competitieduels voor PSV. Daarna ging hij aan de slag bij Atlético, waar hij na een aardig debuutseizoen steeds meer uit beeld verdween. De afgelopen seizoenen werd hij verhuurd aan Bayer Leverkusen en Granada.

Reacties

gerelateerd