'Ten Hag is gedrag Ronaldo helemaal zat en wijzigt standpunt'

'Ten Hag is gedrag Ronaldo helemaal zat en wijzigt standpunt'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

15 augustus 2022 – Het einde van de samenwerking tussen Cristiano Ronaldo en Manchester United komt met rasse schreden dichterbij. Erik ten Hag heeft volgens The Times zijn standpunt over een vertrek van de Portugese ster gewijzigd.

Waar een vertrek van Ronaldo eerst nog onbespreekbaar was voor Ten Hag, gaat hij dat nu niet meer tegenhouden. De Nederlandse trainer is het gedrag van de aanvaller spuugzat. Ronaldo heeft een vurige vertrekwens en accepteert het niet dat hij geen medewerking krijgt van Manchester United.

Eerder op de dag schreef The Athletic dat Ronaldo al weken gefrustreerd rondloopt op trainingscomplex Carrington. Het gedrag van de aanvaller zorgt voor ergernis binnen de selectie. Niet alleen Ten Hag en de andere leden van de technische staf, maar ook spelers storen zich aan Ronaldo. Dat de aanvaller vaak alleen luncht in de kantine, zegt veel over de situatie van Ronaldo bij Manchester.

Hoewel Ten Hag bereid is Ronaldo te laten gaan, is het nog maar de vraag of de leiding van Manchester United daar ook aan wil meewerken. Een vertrek van de aanvaller zou in elk geval voor wat meer rust bij de Engelse club zorgen. Door de pijnlijke nederlagen in de eerste twee speelrondes bevindt United zich in behoorlijk onrustig vaarwater.

Reacties

gerelateerd