Di María grijpt bij debuut voor Juventus meteen spotlights

15 augustus 2022, 22:56   Bijgewerkt: 15 augustus 2022, 23:22

Juventus is het nieuwe seizoen in de Serie A begonnen met een overtuigende zege. Ángel Di María en Dusan Vlahovic grepen de spotlights tegen Sassuolo (3-0).

Di María maakte in het Allianz Stadium zijn officiële debuut voor Juventus. Dat luisterde de van Paris Saint-Germain overgekomen aanvaller halverwege de eerste helft op met een doelpunt. Een volley van de Argentijnse linkspoot stuiterde via de grond over doelman Mattia Perin.

Het bleek de opmaat voor een probleemloze zege. Nog voor rust werd de score verdubbeld. Vlahovic ging onderuit in het strafschopgebied van Sassuolo en kreeg een penalty, die hij vervolgens zelf benutte. Vroeg in de tweede helft maakte de Serviër, op aangeven van Di María, ook zijn tweede van de avond.

Meer doelpunten vielen er niet in Turijn. Wel maakte de van Eintracht Frankfurt overgenomen Filip Kostic als invaller nog zijn debuut. Door de zege is Juventus net als onder meer AC Milan, Internazionale en Napoli de eerste speelronde zonder kleerscheuren doorgekomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen