Heracles stoomt door, Ruben van Bommel maakt eerste profgoal

15 augustus 2022, 21:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Heracles Almelo heeft maandagavond de koppositie in de Keuken Kampioen Divisie heroverd. De ploeg van trainer John Lammers won ook de tweede wedstrijd van het seizoen door Jong FC Utrecht met 0-3 opzij te zetten. NAC Breda liep tegen de eerste nederlaag van het seizoen aan. Op bezoek bij MVV werd er met 1-3 verloren.

Jong FC Utrecht - Heracles Almelo 0-3

De missie van Heracles om zo snel mogelijk terug te keren naar de Eredivisie verloopt vooralsnog vlekkeloos. In de seizoenopener wonnen de Heraclieden met liefst 4-0 van ADO Den Haag. Ook deze maandag werd er met overtuigende cijfers gewonnen. Ditmaal werd de beloftenploeg van FC Utrecht verslagen.

De eindstand stond halverwege de wedstrijd al op het scorebord. Nikolai Laursen nam na acht minuten het openingsdoelpunt voor zijn rekening door uit een voorzet van Emil Hansson raak te schieten. Nadat Samuel Armenteros (wederom op aangeven van Hansson) zijn derde doelpunt van het seizoen maakte, tekende Laursen vlak voor rust voor zijn tweede van de avond.

MVV - NAC Breda 3-1

Waar Heracles zijn tweede zege van het seizoen boekte, liet NAC dat na. Tegen MVV keken de Bredanaars al na twaalf minuten tegen een 2-0 achterstand aan. Koen Kostons brak de ban, waarna Mart Remans vanaf elf meter de score verdubbelde. Beide keren zag AZ-huurling Tijs Velthuis er niet goed uit. Halverwege de tweede helft zorgde Ruben van Bommel (18), de jongste zoon van Mark van Bommel, voor de 3-0. NAC deed nog wat terug via Jort van der Sande, maar een comeback zat er niet in.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen