Napoli wint in duel met zeven goals, duo Félix-Morata maakt indruk

15 augustus 2022, 21:27

Napoli is het seizoen met een doelpuntrijke zege begonnen. Op bezoek bij Hellas Verona werd er met 2-5 gewonnen. Atlético Madrid maakte eveneens geen fout in de seizoensopener. De teruggekeerde Álvaro Morata was de gevierde man bij de Madrilenen, al was er ook een hoofdrol voor João Félix.

Hellas Verona - Napoli 2-5

Tegen de verhouding in kwam Hellas Verona maandagavond nog op voorsprong door een doelpunt van Kevin Lasagna. Napoli liet zich niet van de wijs brengen en boog de achterstand nog voor rust om. Eerst kopte Khvicha Kvaratskhelia raak op aangeven van Hirving Lozano, vervolgens maakte Victor Osimhen er 1-2 van.

Napoli moest opnieuw op zoek naar de voorsprong toen Hellas Verona via Thomas Henry vroeg in de tweede helft langszij kwam. Het duurde vervolgens niet lang voordat de 2-3 viel. Die werd binnengetikt door Piotr Zielinski. Vervolgens liep Napoli door doelpunten van Stanislav Lobotka en Matteo Politano uit naar een comfortabele overwinning.

Getafe - Atlético Madrid 0-3

Voor Morata had zijn terugkeer bij Atlético Madrid niet veel beter kunnen verlopen. De Spaanse aanvaller, die de afgelopen twee seizoenen op huurbasis uitkwam voor Juventus, was al na een kwartier trefzeker tegen Getafe. Op aangeven van Félix opende hij zijn doelpuntenrekening door de bal in de verre hoek te plaatsen.

Het duo Félix-Morata was ook verantwoordelijk voor de 0-2. Na een slimme pass van de Portugees maakte de Spaanse aanvaller na een klein uur spelen zijn tweede van de avond. Félix completeerde vervolgens zijn hattrick aan assists door ook Antoine Griezmann te bedienen. De van FC Barcelona gehuurde aanvaller schoot beheerst raak in de korte hoek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen