Dit deden de Europese tegenstanders van AZ, Twente en PSV

15 augustus 2022, 21:12

Drie Nederlandse clubs komen deze Europees in actie. AZ, FC Twente en PSV gaan proberen een goede uitgangspositie te creëren voor de allesbeslissende return van volgende week. Dit hebben hun tegenstanders in de laatste test voor de heenwedstrijd gedaan.

Rangers - St. Johnstone 4-0

PSV treft dinsdagavond een tegenstander die goed in zijn vel zit. Rangers behield afgelopen weekend zijn ongeslagen status in de Schotse competitie door St. Johnstone met duidelijke cijfers opzij te zetten. Nieuwkomer Antonio Colak maakte alweer zijn derde van het seizoen. Dat is een speler die op Ibrox goed in de gaten gehouden zal moeten worden door de Eindhovense verdedigers.

Fiorentina - Cremonese 3-2

Met Fiorentina heeft Twente een tegenstander geloot die op papier misschien een maatje te groot is, maar veel indruk hebben de Italianen zondag niet gemaakt in hun eerste officiële wedstrijd van het seizoen. Cremonese werd dankzij een doelpunt in blessuretijd weliswaar verslagen, maar de ploeg van trainer Vincenzo Italiano oogde allesbehalve een geoliede machine. Dat biedt mogelijkheden voor Twente.

Arouca - Gil Vicente 1-0

Gil Vicente reist niet met een goed gevoel naar Alkmaar af. De Portugese club ging deze maandagavond door een doelpunt in de tweede minuut onderuit bij Arouca. Werden er spelers gespaard bij Gil Vicente? Nee, niet echt. En dat is toch wel opvallend, daar de Portugezen over 72 uur in actie moeten komen in het AFAS Stadion.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen