Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ihattaren oogt 'mega-fit': "Het wordt tijd om hem terug te halen"

Ihattaren oogt 'mega-fit': "Het wordt tijd om hem terug te halen"

Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

15 augustus 2022 – Mohamed Ihattaren ziet er afgetraind uit en staat te popelen om weer te beginnen. Dat stelt Ajax-watcher Mike Verweij, die zondag kort met de veelbesproken linkspoot sprak. Ihattaren was zondag aanwezig in de Johan Cruijff ArenA om zijn ploeggenoten te steunen tegen FC Groningen (6-1).

"Ik heb hem onderaan de roltrap heel even gesproken", vertelt Verweij in de podcast Kick-off van De Telegraaf. "Ik moet zeggen: hij zag er mega-fit uit. Hij straalde ook uit dat hij heel graag weer wil beginnen. Anders kom je ook niet je ploeggenoten naar de overwinning schreeuwen. Hij hoefde niet heel hard te schreeuwen, want FC Groningen was niet zo goed en Ajax deed het wel erg goed. Die jongen staat te popelen om weer aan de slag te gaan."

Verweij vraagt zich af waarom Ihattaren de groepstraining nog altijd niet heeft hervat. "Ik heb het gevoel dat hij het slachtoffer is van de hele affaire-Promes, waar Ajax mee in zijn maag zat en zit, en dat Ajax nu wel ultra-voorzichtig is. Je kunt ook zeggen: we zetten er een streep onder, ga weer lekker voetballen. In december nemen we een beslissing of je wordt gekocht of niet."

Dat Ihattaren aanwezig was in de ArenA, geeft volgens Valentijn Driessen een signaal af. "Er waren natuurlijk bedreigingen, maar hij was daar. Volgens mij is er niets gebeurd en van wat ik van Mike heb gehoord waren er geen extra veiligheidsmaatregelen. Hij kwam daar gewoon. Als er een risicofactor was, had hij daar natuurlijk niet op de tribune kunnen zitten. Dat is blijkbaar niet het geval."

Ook Driessen vraagt zich af hoelang het nog gaat duren voordat Ajax communiceert dat Ihattaren terugkeert in de A-selectie. "Hij moet gewoon terugkeren als het risico er niet is. Dat blijkt nu, want anders kan hij zich daar niet vertonen. Het wordt tijd om hem terug te halen", aldus de chef voetbal van de krant. Verweij hoopt dat Ajax 'wakker wordt' en hem een kans gaat geven. "Tenzij hij een strafbaar feit heeft gepleegd. Maar dan moet Ajax dat communiceren en volgens mij is daar totaal geen sprake van." Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

SCOOR EEN FREE BET TOT €50! Meld je aan

Reacties

gerelateerd