Van Antony en Morata tot Vardy: United denkt aan deze aanvallers

15 augustus 2022, 14:25

Manchester United wordt al maandenlang met allerlei aanvallers in verband gebracht. Coach Erik ten Hag heeft aangegeven een topspeler voor de voorhoede te willen strikken, maar heeft nog altijd niet beet. De laatste weken zijn talloze namen de revue gepasseerd. FCUpdate.nl verzamelt alle beoogde nieuwe spelers en noemt de status van de onderhandelingen.

Marko ArnautovicDe Oostenrijker werkte samen met Ten Hag bij FC Twente. Manchester United slaagde er echter niet in om een akkoord te bereiken met Bologna. Zelf stond Arnautovic wél open voor een terugkeer naar de Premier League.

[photo,136417,left,]

Alvaro Morata - Manchester United heeft de Spaanse aanvaller tot topprioriteit gebombardeerd. Atlético Madrid is vooralsnog echter niet bereid om de spits te laten gaan. Morata speelde afgelopen seizoen op huurbasis bij Juventus.

[photo,142579,left,]

AntonyErik ten Hag wil graag herenigd worden met Antony, met wie hij samenwerkte bij Ajax. De Amsterdammers verlangen echter een transfersom van ten minste tachtig miljoen euro voor de 22-jarige Braziliaan. Dat lijkt te gortig.

[photo,143442,left,]

Jamie VardyDe meest recente naam die opdook in de Engelse geruchtencircuits. De 35-jarige Engelsman schoot Leicester City in 2016 naar een historische landstitel. Vardy zou voor een bescheiden transfersom op te pikken zijn in Leicester.

[photo,135547,left,]

Cody Gakpo - Manchester United heeft sluimerende interesse in de 23-jarige aanvaller. PSV wil echter pas denken aan een vertrek van de buitenspeler nadat de ploeg zich heeft geplaatst voor de Champions League.

[photo,143774,left,]

Hakim Ziyech - Ook de Marokkaanse spelmaker wordt in Engeland in verband gebracht met een nieuwe samenwerking met Ten Hag.

[photo,143733,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen