Slot verwacht aanpassingsperiode voor nieuwe back: "Moeilijk inschatten"

Slot verwacht aanpassingsperiode voor nieuwe back: "Moeilijk inschatten"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

15 augustus 2022 – Feyenoord heeft dringend behoefte aan een nieuwe linksback, maar de verwachting is dat Marcos López de tijd nodig heeft om zich aan te passen in Rotterdam. De van San José overgenomen Peruviaan wacht bovendien nog op een werkvergunning. Dat moet komende week worden geregeld.

Tegen SC Heerenveen stond Marcus Pedersen opgesteld als linksback. De Noorse rechtsback vulde dat matig in. Feyenoord hoopt daardoor snel over López te kunnen beschikken. "Marcos López is een speler die zijn hele loopbaan al als linksback speelt", vertelde Slot aan het Algemeen Dagblad. "Hij is gewend om aanvallende impulsen te geven."

"Maar het is ook een jongen die uit een competitie komt die niet gelijkwaardig is aan de Eredivisie", vervolgt Slot. "Uit een land dat nog afwijkt van Nederland. Als hij straks mag spelen, moeten we zien hoe snel hij zich onze manier van spelen eigen maakt. Dat is moeilijk in te schatten."

López is niet de enige speler die Feyenoord op het oog heeft voor de linksbackpositie. Feyenoord hoopt zich nog altijd te versterken met David Háncko van Sparta Praag. Hij kan tevens in het centrum uit de voeten.

Lees ook: 'Renovatie Feyenoord duurt voort: reservekeeper medisch gekeurd'

Reacties

gerelateerd