'Domper voor Ten Hag: Atlético wil niet meewerken aan Morata-deal'

'Domper voor Ten Hag: Atlético wil niet meewerken aan Morata-deal'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

15 augustus 2022 – Manchester United lijkt opnieuw naast een transferdoelwit te grijpen. De Engelse topclub hoopt zich deze zomer te versterken met Álvaro Morata, maar zijn werkgever Atlético Madrid lijkt vooralsnog niet van plan om mee te werken aan een vertrek naar een andere club.

Dat meldt Fabrizio Romano. Volgens de transferexpert zijn er veel Europese topclubs in de markt voor de Spaanse aanvaller, waaronder dus het Manchester United van Erik ten Hag. Atlético Madrid is echter niet van plan om Morata zomaar te laten gaan en wil de spits het liefst zelf aan boord houden. Bij Atlético trok Luis Suárez deze zomer de deur achter zich dicht.

Voor United begint de tijd zodoende langzaam te dringen. De transfermarkt is nog ruim twee weken open, maar de topclub heeft de gewenste aanvallende versterking nog niet binnen. Eerder moest vanwege de hoge transfersom al een streep worden gezet door Ajax-revelatie Antony. Cristiano Ronaldo heeft zijn zinnen bovendien gezet op een vertrek.

Garner
United is bereid om mee te werken aan een vertrek van James Garner. De 21-jarige middenvelder komt niet voor in de plannen van Ten Hag en mag op zoek naar een nieuwe werkgever, zo melden diverse Engelse media. Tottenham Hotspur, Everton, Southampton en Leeds United zijn geïnteresseerd, maar moeten ten minste zestien miljoen euro overmaken naar Manchester.

Lees ook: Manchester United reageert op vermeende contractontbinding Ronaldo

Reacties

gerelateerd