'Renovatie Feyenoord duurt voort: reservekeeper medisch gekeurd'

'Renovatie Feyenoord duurt voort: reservekeeper medisch gekeurd'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

15 augustus 2022 – Feyenoord gaat zich op korte termijn versterken met Timon Wellenreuther. De 26-jarige doelman uit Duitsland reist maandag af naar Rotterdam om een medische keuring te ondergaan. De sluitpost wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van het Belgische RSC Anderlecht.

Dat meldt Kicker. Met Wellenreuther haalt Feyenoord een oude bekende terug naar de Eredivisie. De Duitser speelde, verspreid over twee periodes, al honderd wedstrijden namens Willem II op de Nederlandse velden. Afgelopen seizoen verdedigde hij eveneens het doel van de Tilburgers, die op de laatste dag degradeerden naar de Keuken Kampioen Divisie.

Met Wellenreuther haalt Feyenoord een betrouwbare stand-in voor Justin Bijlow in huis. Afgelopen seizoen moest Feyenoord vanwege de blessuregevoeligheid van Bijlow regelmatig een beroep doen op Ofir Marciano. De Israëlische doelman bleek echter niet de puntenpakker waar de Rotterdammers op hoopten. De komst van Wellenreuther kan betekenen dat Marciano op zoek moet naar een nieuwe werkgever.

Feyenoord is deze zomer zéér bedrijvig. De Rotterdammers versterkten zich al met Quinten Timber, Danilo, Marcos López, Jacob Rasmussen, Mats Wieffer, Oussama Idrissi, Javairo Dilrosun, Sebastian Szymanski, Santiago Giménez en Mo Taabouni. Bovendien wordt op korte termijn de komst van Igor Paixão bevestigd.

Lees ook: Tops en flops: goud Ajax-duo en Friese muur, ondergens Fortuna

Reacties

gerelateerd