Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Waarom PSV moet waken voor onderschatting tegen Rangers

Waarom PSV moet waken voor onderschatting tegen Rangers

Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

16 augustus 2022 – PSV kan vanavond een grote stap zetten richting de groepsfase van de Champions League. Om 21.00 uur beginnen de Eindhovenaren aan de eerste wedstrijd van het tweeluik tegen Rangers FC, waar Giovanni van Bronckhorst de scepter zwaait. Samen met Jack's Casino legt FCUpdate.nl uit waarom PSV de Schotse tegenstander niet moet onderschatten.

Zwaarbevochten. Zo was de overwinning na verlenging het best te omschrijven voor PSV, dat AS Monaco uitschakelde. Objectief gezien waren de Monegasken in beide wedstrijden de betere partij, maar de Eindhovenaren gingen uiteindelijk wel door naar de play-offs voor de Champions League. Het leverde een groot feest op in het Philips Stadion, maar daar schuilt ook meteen het gevaar. De overwinning smaakte zoet, waardoor misschien vergeten wordt dat het erg moeizaam ging.

Rangers lijkt op papier een mindere tegenstander dan Monaco, maar dat betekent niet dat de Eindhovenaren het ticket voor de groepsfase al binnen hebben. Dat de Schotse ploeg kan verrassen, liet Van Bronckhorst afgelopen seizoen zien met zijn spelers. Waar PSV uiteindelijk strandde in kwartfinale van de Conference League, bereikten de Schotten de finale van de Europa League. De ploeg wist Borussia Dortmund en RB Leipzig uit te schakelen, niet de minste clubs uit Duitsland. Wint Rangers in eigen huis van PSV? Zet in en win 2.55 keer je inzet. Voor een PSV-zege krijg je 2.65 keer je inzet.

Magie van Ibrox
PSV speelde in negentig minuten twee keer gelijk tegen Monaco en won na verlenging, Rangers was na honderdtachtig minuten klaar met Union Sint-Gillis. De ploeg leek dood en begraven na een 2-0 nederlaag in België, maar in eigen huis werd met 3-0 gewonnen. In Glasgow lijkt de ploeg soms te zweven, met dank aan de hondstrouwe achterban. Vijftigduizend mensen schreeuwen hun ploeg letterlijk naar voren.

Voormalig Rangers-speler Barry Ferguson waarschuwde de ploeg van Van Nistelrooij in De Telegraaf al voor de sfeer op Ibrox: "Een Champions League-avond op Ibrox? Het kan me niet schelen wat iedereen zegt, het is nergens anders in de wereld zo." Weet Rangers, aangemoedigd door de supporters, opnieuw meer dan drie doelpunten te maken? Zet in en win 5.30 keer je inzet.

Let op: gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl. Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

SCOOR EEN FREE BET TOT €50! Meld je aan

Reacties

gerelateerd