Van Hanegem nog niet onder de indruk van PSV én Gakpo

Van Hanegem nog niet onder de indruk van PSV én Gakpo

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

15 augustus 2022 – Willem van Hanegem is nog niet bepaald onder de indruk van het niveau dat PSV wekelijks op de mat legt. De Eindhovenaren zijn dankzij twee klinkende zeges weliswaar koploper van de Eredivisie, maar Van Hanegem denkt dat er nog veel moet verbeteren bij de titelkandidaat.

"Hoewel ik Van Nistelrooij echt alle succes van de wereld gun, valt PSV mij nog niet mee", aldus Van Hanegem in zijn column bij het Algemeen Dagblad. "Ja, Xavi Simons, Johan Bakayoko en Ismael Saibari tonen aan echte voetballers te zijn. PSV wint nu nog op basis van individuele kwaliteiten, maar absoluut nog niet omdat ze als team duidelijk maken wat ze willen."

Cody Gakpo wordt sinds kort in verband gebracht met een overstap naar Manchester United. "Dat moet dan nog voor de wedstrijden tegen Monaco zijn geweest, want die toonden aan dat een extra jaar in Eindhoven beter voor hem is. Ja, ook ik vind Gakpo een goede speler, maar een leuke voorzet tegen Go Ahead, dat is nog te weinig, hè. Laat het maar zien deze week tegen Rangers, in een wedstrijd waarin het er echt om gaat."

PSV neemt het dinsdagavond op tegen Rangers. De Schotten vormen voor PSV de laatste horde in strijd om een ticket voor de Champions League.

Lees ook: PSV rekent ondanks sluimerende United-interesse op Gakpo

Reacties

gerelateerd