Antony oogst lof: "Bijna nergens op de Europese velden te zien"

Antony oogst lof: "Bijna nergens op de Europese velden te zien"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

15 augustus 2022 – Antony groeide zondagmiddag uit tot de absolute smaakmaker van de wedstrijd tussen Ajax en FC Groningen. De Braziliaanse buitenspeler droeg met een goal, assist en talloze fraaie acties bij aan de klinkende 6-1 zege op de ploeg van Frank Wormuth. Arno Vermeulen is fan van Antony.

"Het was zo bijzonder", aldus Vermeulen bij Studio Voetbal, een paar uur nadat hij commentaar deed van de wedstrijd in Amsterdam. "Dit is bijna nergens op de velden in Europa te zien. Een speler met zo'n individuele actie... Negen van de tien keer lukt het ook nog eens bij hem. En dan al die hakjes, er zaten ook nog veel goede bij. Hij was echt fantastisch."

Ook Ibrahim Afellay was onder de indruk van de buitenspeler. "Voor hem kom je gewoon naar het stadion. Hij doet heel vaak verschrikkelijk goede dingen. Zelfs als hij de bal verkeerd aanneemt, ziet het er nog mooi uit", aldus de oud-middenvelder.

Antony is bezig aan zijn derde seizoen in dienst van Ajax. Sinds zijn entree groeide de Braziliaan uit tot een van de beste spelers van de Eredivisie. De Amsterdammers hebben een prijskaartje van ruim tachtig miljoen euro om de nek van Antony gehangen.

Lees ook: De tops en flops van de tweede speelronde in de Eredivisie

Reacties

gerelateerd