Gerbrands spreekt bizar Telegraaf-verhaal over Ihattaren tegen

Gerbrands spreekt bizar Telegraaf-verhaal over Ihattaren tegen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

15 augustus 2022 – Toon Gerbrands ontkent dat er in de periode van Mohamed Ihattaren bij PSV een lease-auto van Mohamed Ihattaren in brand is gestoken door criminelen. De vertrokken algemeen directeur geeft aan dat de berichtgeving van misdaadverslaggever John van den Heuvel niet klopt.

Ihattaren zou volgens Van den Heuvel al langere tijd in contact staan met mensen uit een crimineel milieu. "Dat was in zijn fase bij ons niet het geval", vertelt de voormalig algemeen directeur van PSV bij Studio Voetbal. "Hij werd bij ons heel snel gebracht, dat ging goed, maar kwam in de problemen toen hij niet meer ging spelen. Daar kon hij moeilijk mee omgaan."

Lees ook: Ihattaren komt met hoopvolle reactie op smeekbede fans

Gerbrands is echter van mening dat Ihattaren alle mogelijke hulp heeft gekregen van PSV. "Wij hebben er alles aan gedaan om het alsnog voor elkaar te krijgen, maar dat is helaas niet gelukt. En dan hoor ik regelmatig dat het aan Roger Schmidt heeft gelegen, maar hij heeft nog meer geduld gehad dan wij. Hij zei juist: het is nog een jonge speler, iedereen maakt fouten."

De berichtgeving over een afgebrande PSV-auto wordt door Gerbrands als onjuist bestempeld. "Nee, honderd procent zeker niet. Om jonge mensen met geld hangen altijd mensen heen. Maar als er een auto was afgefikt, had ik dat als algemeen directeur moeten weten. Ik weet van niks."

Reacties

gerelateerd