Manchester United reageert op vermeende contractontbinding Ronaldo

15 augustus 2022, 08:15   Bijgewerkt: 15 augustus 2022, 08:21

Manchester United stelt in een statement tegenover Sky Sports dat de geruchten over een transfervrij vertrek van Cristiano Ronaldo onjuist zijn. De topclub zou volgens Engelse media een contractontbinding overwegen, maar daar is volgens de club niets van waar.

Zondagavond meldde The Times dat United klaar was met het gedrag van United. De Portugese steraanvaller maakte tijdens de 4-0 nederlaag tegen Brentford een gelaten indruk en kreeg na afloop kritiek dat hij weinig deed om zijn ploeg terug in de wedstrijd te helpen. Ronaldo stuurt zelf al maanden aan op een vertrek bij Manchester United, vanwege het gebrek aan Champions League-deelname.

"Het standpunt van de club is niet veranderd", reageert een woordvoerder echter bondig tegenover Sky Sports. Manchester United stelt daarmee dat Ronaldo niet mag vertrekken en dat de 37-jarige aanvaller als belangrijk onderdeel van de selectie wordt gezien. Coach Erik ten Hag rekent op korte termijn op zijn doelpuntendrift.

Zelf wil Ronaldo echter niets liever dan vertrekken. Dat blijkt echter moeilijker dan gedacht, omdat veel topclubs hun vingers niet willen branden aan de Portugees. Zo weigerden onder meer Bayern München, Atlético Madrid en Chelsea zich al te versterken met de aanvaller.

Lees ook: PSV rekent ondanks sluimerende United-interesse op Gakpo

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen