Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Manchester United reageert op vermeende contractontbinding Ronaldo

Manchester United reageert op vermeende contractontbinding Ronaldo

Zet in op een voetbalwedstrijd en krijg tot €50,00 welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

15 augustus 2022 – Manchester United stelt in een statement tegenover Sky Sports dat de geruchten over een transfervrij vertrek van Cristiano Ronaldo onjuist zijn. De topclub zou volgens Engelse media een contractontbinding overwegen, maar daar is volgens de club niets van waar.

Zondagavond meldde The Times dat United klaar was met het gedrag van United. De Portugese steraanvaller maakte tijdens de 4-0 nederlaag tegen Brentford een gelaten indruk en kreeg na afloop kritiek dat hij weinig deed om zijn ploeg terug in de wedstrijd te helpen. Ronaldo stuurt zelf al maanden aan op een vertrek bij Manchester United, vanwege het gebrek aan Champions League-deelname.

"Het standpunt van de club is niet veranderd", reageert een woordvoerder echter bondig tegenover Sky Sports. Manchester United stelt daarmee dat Ronaldo niet mag vertrekken en dat de 37-jarige aanvaller als belangrijk onderdeel van de selectie wordt gezien. Coach Erik ten Hag rekent op korte termijn op zijn doelpuntendrift.

Zelf wil Ronaldo echter niets liever dan vertrekken. Dat blijkt echter moeilijker dan gedacht, omdat veel topclubs hun vingers niet willen branden aan de Portugees. Zo weigerden onder meer Bayern München, Atlético Madrid en Chelsea zich al te versterken met de aanvaller.

Lees ook: PSV rekent ondanks sluimerende United-interesse op Gakpo Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

SCOOR EEN FREE BET TOT €50! Meld je aan

Reacties

gerelateerd