PSV rekent ondanks sluimerende United-interesse op Gakpo

PSV rekent ondanks sluimerende United-interesse op Gakpo

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

15 augustus 2022 – PSV rekent in het cruciale tweeluik in strijd om een ticket voor de Champions League op Cody Gakpo. De 23-jarige aanvaller wordt weliswaar in de gaten gehouden door Manchester United, maar de Eindhovenaren verwachten dat Gakpo volledig bij de les zal zijn als de Schotten dinsdagavond de tegenstanders zijn.

Het Eindhovens Dagblad spreekt over 'sluimerende interesse' van Manchester United in Gakpo. Hoewel de topclub nog geen officieel bod heeft uitgebracht op de aanvaller, zijn de eerste contacten tussen de club en de speler gelegd. United-coach Erik ten Hag heeft het management óf de speler onlangs gesproken over een mogelijke overstap.

Als er geen gekke dingen gebeuren, kan PSV in de laatste twee hordes richting de Champions League echter gewoon beschikken over Gakpo. Veel zal afhankelijk zijn van de resultaten tegen Rangers. Als PSV verliest, zal Gakpo zijn toekomst heroverwegen en is PSV bereid een recordbedrag te accepteren. Plaatsing voor de groepsfase zou echter betekenen dat Gakpo langer blijft.

Dinsdagavond wacht de eerste ontmoeting met Rangers op Ibrox. Volgende week woensdag staat de return gepland. PSV versloeg AS Monaco in de derde voorronde.

Volg hier: alle geruchten in ons liveblog

Reacties

gerelateerd