Valentijn Driessen: "Dat was een oliedomme actie van Ten Hag"

Valentijn Driessen: "Dat was een oliedomme actie van Ten Hag"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

14 augustus 2022 – Valentijn Driessen vindt dat Erik ten Hag zaterdag tijdens de oorwassing van Manchester United tegen Brentford (0-4) een flinke fout heeft gemaakt. Als de chef voetbal van De Telegraaf op de stoel van de Nederlandse trainer had gezeten, dan was Lisandro Martínez niet in de rust gewisseld.

Driessen schrok behoorlijk van Manchester United, dat in Londen ver door de ondergrens zakte. "Ik was helemaal lamgeslagen. Ik dacht: dit kan niet waar zijn. Het leek wel op werkweigering van sommige spelers. Ze deden wat ze moesten doen, maar maakten de verkeerde keuzes. Van David De Gea en onze grote vriend Harry Maguire kun je verwachten dat zij de verkeerde keuzes maken. Dit leek helemaal nergens op", begint Driessen in een video-item van De Telegraaf.

Volgens Driessen moet het snel beter bij Manchester United, wil Ten Hag zijn baan behouden. "Iedereen denkt dat Ten Hag de kans krijgt om wat op te bouwen, maar in de Premier League krijg je die tijd niet. Volgende week staat Liverpool voor de deur en twee weken daarna Chelsea. Als je start met één punt uit vijf wedstrijden, vlieg je er geheid uit. Zo werkt het daar."

Ten Hag heeft nog niet iedereen kunnen overtuigen van wat hij wil, is Driessen opgevallen. "Links weet niet wat rechts doet en voor niet wat achter doet. Hij krijgt daar dus een heel zware kluif aan. Er moeten spelers bij komen, maar wil Frenkie de Jong naar Manchester United? Dat is ook geen speler die een heel elftal op sleeptouw neemt."

Driessen noemt het wisselen van Martínez na de eerste helft een 'oliedomme actie' van Ten Hag. "Want als jij je aankoop er na 45 minuten uithaalt, wil je zeggen dat je totaal ontevreden over hem bent. Maar je hebt hem wel voor 57 miljoen euro gekocht. Dat is niet slim, want gaat de clubleiding je dan nog geld geven om de ploeg daadwerkelijk te versterken met allerlei spelers als je grote aankoop nu al niet functioneert?"

Reacties

gerelateerd