'Boel ontploft bij PSG: Mbappé stuurde aan op vertrek Neymar'

'Boel ontploft bij PSG: Mbappé stuurde aan op vertrek Neymar'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

14 augustus 2022 – Kylian Mbappé en Neymar leven op gespannen voet met elkaar. De ontstane penaltygate is volgens journalist Roumain Molina slechts een symptoom van de verstoorde relatie.

Zaterdag werd duidelijk dat Mbappé dit seizoen de eerste penaltynemer is bij Paris Saint-Germain. De aanvaller eiste tegen Montpellier (5-2) bij een strafschop de bal op en miste vervolgens. Later in de wedstrijd kreeg PSG opnieuw een penalty, die door Neymar wél raak werd geschoten. Na afloop likete Neymar een tweet waarin werd gesteld dat de keuze voor Mbappé te maken had met een contractuele afspraak. Ook likete hij een tweet waarin schande werd gesproken van de gang van zaken.

Er doen tevens geruchten de ronde dat Mbappé en Neymar het gedurende de rust met elkaar aan de stok hebben gekregen en uit elkaar moesten worden gehouden door teamgenoten. Volgens Molina vindt de ruzie zijn oorsprong in een verzoek van Mbappé. De Franse aanvaller zou PSG hebben gevraagd om Neymar te verkopen. De Braziliaan zou daar achter zijn gekomen.

Neymar laat zich echter niet wegjagen uit Parijs. Sterker nog: hij is het seizoen uitstekend begonnen. Na drie officiële wedstrijden staat de aanvaller al op vier doelpunten en vier assists. Het contract van Neymar loopt nog drie jaar door, tot medio 2025.

Reacties

gerelateerd