Wormuth kritisch op eigen ploeg na optreden tegen Ajax

14 augustus 2022, 21:40

Frank Wormuth is teleurgesteld in zijn eigen ploeg na de harde 6-1 nederlaag op bezoek bij Ajax. Ondanks dat Cyril Ngonge FC Groningen na een achterstand op gelijke hoogte schoot, had zijn ploeg weinig in te brengen in de Johan Cruijff ArenA.

Wormuth was tijdens de wedstrijd en na afloop van het verloren duel zichtbaat gefrustreerd over de wedstrijd die hij van zijn formatie had gezien. "Ik heb heel veel dingen gezien die niet goed waren, gaf de Duitse oefenmeester na afloop van het duel aan in gesprek met RTV Noord. "Ik heb van de spelers niet de vechtwedstrijd gezien die ik hoopte te zien. Je moet je tegen Ajax verweren."

Gedurende het duel kreeg de oud-trainer van Heracles het gevoel dat zijn ploeg Ajax niet het vuur aan de schenen wist te leggen, wat in de kleedkamer voor hem werd bevestigd: "Ik heb na de wedstrijd aan de spelers gevraagd wie er een gele kaart had, maar niemand van ons had een gele kaart gekregen. Dat kan niet. Je moet fair spelen, maar overtredingen horen bij voetbal. Je moet het ritme van de tegenstander onderbreken. We hebben staan kijken hoe Antony mooie trucjes liet zien", uit Wormuth zijn frustratie.

Lees ook: Antony aangesproken in de rust: "Moet functioneel blijven"

Hoewel de uitwedstrijd bij Ajax voor FC Groningen op voorhand niet een duel zou zijn geweest waarin het drie punten hadden verwacht, is het tot nu toe wel een teleurstellende start van het seizoen. Een week geleden kwam de ploeg van Wormuth namelijk niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen FC Volendam. Volgende week komt Go Ahead Eagles op bezoek in de Euroborg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

hetzalwel
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wormuth had ook de drinkpauze kunnen aanpakken om zijn elftal beter neer te zetten, hoeveel vrijheid de buitenspelers van Ajax kregen was ongekend.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen