Strand Larsen hekelt houding FC Groningen: "Ze zijn onbeleefd"

14 augustus 2022, 18:11

Jörgen Strand Larsen is zeer teleurgesteld in de houding die FC Groningen opstelt tijdens de gesprekken over een mogelijke transfer van de spits. De Noorse aanvaller staat in de concrete belangstelling van onder meer Middlesbrough, maar mag van technisch directeur Mark-Jan Fledderus alleen voor een 'onrealistisch bedrag' vertrekken.

"Er speelt veel, dat is iedereen al bekend. Ik ben teleurgesteld, vooral over de manier waarop de club de situatie behandelt", geeft de 22-jarige spits tegenover Voetbal International aan na afloop van het verloren duel tegen Ajax aan. "Toen ik twee jaar geleden voor FC Groningen tekende hoopte ik dat het op een andere manier zou gaan. Ik weet dat ik belangrijk ben voor FC Groningen en ik waardeer en koester mijn rol hier, maar ik ben echt teleurgesteld over de handelswijze van de club."

Strand Larsen vervolgt: "Er lagen dusdanige biedingen, van meer dan tien miljoen euro… Ik had gehoopt dat ik genoeg gerespecteerd zou worden om op zijn minst met die clubs in onderhandeling te gaan", aldus Strand Larsen, die de houding van de Trots van het Noorden niet kan begrijpen. "Ze zijn onbeleefd. Daarmee bedoel ik: het is bijna niet mogelijk om met ze in gesprek te komen. Wees dan op zijn minst open, ga het gesprek aan en kijk of je het maximale binnen kunt halen."

De Noorse aanvaller, die in 2020 voor ongeveer één miljoen euro de overstap maakte naar FC Groningen, heeft van technisch directeur Mark-Jan Fledderuss te horen gekregen dat hij niet weg mag, mits er een flink bedrag op tafel komt. Wat de hoogte van dat bedrag is, is niet bekend, maar volgens Strand Larsen iets wat niet snel aan hem uitgegeven zal worden: "Dat bedrag is niet serieus te nemen. Veel te hoog voor welke club dan ook, compleet onrealistisch", besluit de Noorse spits.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Brabodrent
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je bent met je volle verstand verbintenis aangegaan. Gewoon 30 goals maken tot het WK, dan bieden ze wel het afgesproken minimum afkoopbedrag.

hetzalwel
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Groningen heeft het probleem dat ze geen enkele vervanger klaar hebben staan, en de beoogde versterkingen willen en wilden niet. Strand Larsen weg betekent een nog magere/matige basis elf.

Nala
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gewoon lekker kosten wat het kost houden!!! Verziekt lekker de boel in je team,en ze waren vandaag net zo lekker bezig😂

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen