Kuyt krijgt ADO niet aan de praat: ook dreun in eigen huis

14 augustus 2022, 14:46

Dirk Kuyt wacht nog altijd op zijn eerste overwinning in dienst van ADO Den Haag. De voormalig aanvaller, die deze zomer begon aan zijn eerste klus op eigen benen, zag zijn ploeg in een leeg Cars Jeans Stadion verliezen van FC Den Bosch. ADO Den Haag blijft daardoor hekkensluiter van de Keuken Kampioen Divisie: 0-2.

Met veel bombarie en met hoge verwachtingen werd Kuyt deze zomer gestrikt als vervanger van Giovanni Franken, die er in de finale van de play-offs niet in slaagde met ADO te winnen van Excelsior. Kuyt sprak voor het seizoen zelf over promotie naar de Eredivisie, maar voorlopig staan de Hagenaars nog altijd op nul punten. FC Den Bosch bleek te sterk.

Anass Ahannach en Asier Córdoba scoorden voor de Brabantse bezoekers. ADO slaagde er na rust niet in om die achterstand te herstellen. Na de 4-0 nederlaag tegen Heracles heeft ADO zodoende al zes goals om de oren gekregen. Bovendien wacht de ploeg van Kuyt nog altijd op de eerste treffer van het nieuwe seizoen.

De wedstrijd tussen ADO en Den Bosch werd achter gesloten deuren afgewerkt. Dat is onderdeel van de straf die ADO opgelegd kreeg na de wanordelijkheden tijdens de play-offsfinale van eind mei. Duizenden fans bestormden het veld en raakten slaags met de ME. Bovendien werd het publiek van Excelsior bekogeld met vuurwerk en andere voorwerpen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

LowieNormaal
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Een goede speler is nog geen goede trainer he?

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Maakt ook de fout om veel spelers te halen die hij kent . Kuyt is geen trainer . Goeie zet van arnesen geweest

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen