'Memphis aangeboden bij United: gloort terugkeer en revanche?'

14 augustus 2022, 10:31

In de zoektocht naar aanvallende versterkingen heeft het management van Memphis Depay zich gemeld bij Manchester United. De spits mag vertrekken bij FC Barcelona en zou zelf open staan voor een terugkeer bij de club waar hij te boek staat als een van de grootste miskopen van de laatste jaren.

United betaalde in 2015 liefst dertig miljoen euro aan PSV om Memphis naar de Premier League te halen, maar daar bleef een doorbraak uit. Bij Olympique Lyon blies de aanvaller zijn loopbaan nieuw leven in, terwijl de 28-jarige Memphis ook een redelijk debuutseizoen beleefde bij FC Barcelona. Daar komt hij momenteel echter niet meer in de plannen voor.

Erik ten Hag zoekt met Manchester United naarstig naar versterkingen voor de voorhoede. Het management van Memphis zou daarom zelf hebben aangeklopt bij de topclub, zo meldt The Athletic. Zijn naam zingt echter ook rond bij West Ham United en Juventus. United hoopt zelf op de komst van Álvaro Morata, die moet worden overgenomen van Atlético Madrid. Bovendien wordt ook Cody Gakpo nog altijd in verband gebracht met een transfer.

De transferdeadline nadert inmiddels, waardoor de paniek langzaam toeneemt. United slikte zaterdagmiddag een beschamende 4-0 nederlaag tegen Brentford, waardoor de topclub naar de laatste plaats in de Premier League zakte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BredaTillIDie
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zijn jullie bij fcupdate te dom om een broodje aap verhaal te herkennen?

RonKuiper17
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

je moet eerst terhag daar weg laten gaan nu zie je dat het geen top trainer is dan kan je aankopen doen waar je echt sterker van wordt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen