Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Evenaring matige statistiek uit 2013 onderstreept worsteling Feyenoord

Evenaring matige statistiek uit 2013 onderstreept worsteling Feyenoord

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

14 augustus 2022 – Feyenoord kwam zaterdagavond in eigen huis niet verder dan een doelpuntloze remise tegen SC Heerenveen. De Rotterdammers kregen voldoende kansen om de wedstrijd open te breken, maar stuitten steeds weer op doelman Andries Noppert. Het betekende een pijnlijke evenaring van een statistiek uit 2013.

De Rotterdammers namen het doel van SC Heerenveen liefst elf keer onder vuur, maar kwamen niet tot scoren. De laatste keer dat dat gebeurde, was in november 2013. Destijds hield RKC Waalwijk het doel met kunst en vliegwerk schoon en stapten de Brabanders met een 1-0 overwinning van het veld. Feyenoord hield ditmaal wél een punt over aan het duel vol gemiste kansen.

Het zorgde na afloop voor teleurstelling bij aanvoerder Gernot Trauner. "We begonnen oké en hadden de controle, maar hebben onszelf niet beloond. We zijn niet blij met dit resultaat. Heerenveen maakte het ons wel lastig omdat ze goed verdedigden, maar het was ook vanaf onze kant geen perfecte wedstrijd", vertelde de Oostenrijker bij ESPN.

Feyenoord kon de sterke seizoenstart van vorige week, toen Vitesse met 2-5 werd verslagen, zodoende geen goed vervolg geven. Komend weekend nemen de Rotterdammers het op tegen RKC Waalwijk.

Lees ook: Feyenoord stuit op Noppert: Friezen pakken punt in de Kuip Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd