Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Xavi gaat kort in op reserverol en toekomst Frenkie de Jong

Xavi gaat kort in op reserverol en toekomst Frenkie de Jong

Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

14 augustus 2022 – Xavi geeft aan nog altijd te hopen op een langer verblijf van Frenkie de Jong. De 25-jarige middenvelder is al maandenlang onderdeel van een groot pokerspel van het financieel worstelende FC Barcelona en werd tijdens de competitiestart op de bank geposteerd. Dat is volgens Xavi echter geen signaal.

"Hij is geen wisselspeler bij ons, nee", reageerde Xavi na afloop voor de Spaanse camera's op de reservebeurt van De Jong. "Ik weet niet wat er de komende twee weken nog gaat gebeuren op de transfermarkt. Ik hoop dat hij blijft. Als dat gebeurt, wordt hij een heel belangrijke speler voor ons. Dat weet ik zeker", aldus de voormalig topmiddenvelder, die zijn ploeg doelpuntloos gelijk zag spelen tegen Rayo Vallecano.

De Jong kwam na rust binnen de lijnen. De Nederlander nam zijn ploeg direct op sleeptouw en was de beste man van het veld, maar kon een remise niet voorkomen. 'De beste Frenkie de Jong is een boze Frenkie de Jong', schreef Mundo Deportivo. 'Hij speelde in een halfuur zijn frustraties van zich af op het veld. Hij straalde veel zelfvertrouwen uit.'

Desondanks is de toekomst van de Nederlander nog ongewis. Chelsea overweegt een officieel bod uit te brengen op de diensten van de spelmaker, terwijl ook Manchester United hoopt op zijn komst. De Jong geeft zelf echter de voorkeur aan een langer verblijf in Camp Nou.

Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

SCOOR EEN FREE BET TOT €50! Meld je aan

Reacties

gerelateerd