De Jong en Malacia geven signaal af tijdens pijnlijke avond

14 augustus 2022, 00:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 13 augustus.

Van der Vaart neemt het op voor Frenkie: "Ik vind het maffia"

Rafael van der Vaart heeft geen goed woord over voor FC Barcelona. Joan Laporta probeert Frenkie de Jong en Memphis Depay naar de uitgang te dirigeren. De analist vindt dat de club gestraft moet worden voor het beleid.

FC Barcelona héél matig: Frenkie valt goed in, signaal Memphis

FC Barcelona is het nieuwe La Liga-seizoen zaterdagavond zeer teleurstellend begonnen. Ondanks dat vrijwel alle grote zomeraanwinsten tijdig ingeschreven werden, kwam de ploeg van Xavi niet verder dan een oersaai gelijkspel tegen Rayo Vallecano (0-0). De bezoekers, die vorig seizoen tweemaal wonnen van de Catalaanse grootmacht, kregen zelfs de beste kansen op een zege en zagen Sergi Busquets het duel eindigen met zijn tweede gele en dus rode kaart.

Ten Hag na rampzalige middag vol onder druk met Manchester

 Erik ten Hag staat na twee wedstrijden serieus onder druk bij Manchester United. De Nederlandse coach ging na de nederlaag bij de seiszoensopening tegen Brighton & Hove Albion zaterdagavond op onthutsende wijze onderuit bij Brentford: 4-0. Die stand was na ruim een half uur al bereikt door de armlastige Red Devils, die daardoor met angst en beven komende week Liverpool ontvangen.

Ten Hag kritisch: "Ik had de andere acht ook kunnen vervangen"

Erik ten Hag baalt van de keiharde nederlaag die zijn ploeg heeft geleden. Waar vorige week nipt verloren werd van Brighton & Hove Albion, was Brentford nu met 4-0 te sterk. Het is niet de start waar de Nederlandse oefenmeester op gehoopt had, erkent hij na de horroravond.

Malacia duidelijk: "Ik kom hier niet om op de bank te zitten"

Tyrell Malacia kwam bij Manchester United binnen de lijnen toen het al 4-0 stond voor Brentford. De vleugelverdediger mocht de tweede helft meespelen en was een van de weinige spelers die niet door de ondergrens zakte. De voetballer wilde zichzelf geen schouderklopje geven na de beschamende nederlaag.

Feyenoord stuit op Noppert: Friezen pakken punt in de Kuip

Feyenoord heeft slechts een punt overgehouden aan zijn eerste thuisduel in de Eredivisie. In de Kuip kwamen zowel Heerenveen als de thuisploeg niet tot scoren en dat was veelal te danken aan de uitblinker van de avond: Andries Noppert. Het eerste puntenverlies voor de Rotterdammers is een feit.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen