Slot houdt opstelling in stand: Kökcü en Giménez op de bank

Slot houdt opstelling in stand: Kökcü en Giménez op de bank

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

13 augustus 2022 – Arne Slot ziet geen enkele reden om te wisselen bij Feyenoord. De oefenmeester begint met dezelfde elf namen tegen sc Heerenveen als vorige week tegen Vitesse. Toen wonnen de manschappen uit Rotterdam met 2-5.

Feyenoord is nog op zoek naar een extra centrale verdediger na het vertrek van Marcos Senesi. Nu vult Jacob Rasmussen die rol in, terwijl Marcus Pedersen de linksback is. Hij is van origine rechtsback, maar Slot heeft nog geen andere smaken op die positie. Voorin heeft de trainer inmiddels wel wat meer keuzes, maar het zorgt dus niet voor veranderingen.

Patrik Walemark krijgt aan de linkerkant van de aanval de voorkeur boven Oussama Idrissi, die op huurbasis naar Feyenoord kwam. In de spits mag Danilo beginnen, ondanks het feit dat aanwinst Santiago Giménez inmiddels ook mag spelen. De Braziliaan scoorde afgelopen speelronde twee keer, waardoor hij op dit moment een streepje voor heeft op de Mexicaanse aanvaller. Javairo Dilrosun maakt de driemansvoorhoede compleet.

Naast Giménez zit ook Orkun Kökçü op de bank bij de Rotterdammers. De Turkse middenvelder miste de eerste wedstrijd tegen Vitesse door een blessure en zag zijn concurrenten een puike wedstrijd op de mat leggen. Daarom ziet de trainer geen enkele reden om Sebastian Szymanski, Fredrik Aursnes of recordaankoop Quinten Timber op de bank te zetten.

Reacties

gerelateerd