'FC Barcelona moet kiezen: gaat Memphis of Aubameyang weg?'

13 augustus 2022, 19:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Een vertrek van Pierre-Emerick Aubameyang lijkt steeds dichterbij. De aanvaller staat bovenaan het wensenlijstje van Chelsea, dat deze zomer Timo Werner en Romelu Lukaku liet vertrekken. Mogelijk heeft een transfer van de Gabonese goalgetter gevolgen voor de toekomst van Memphis Depay.

De Nederlandse aanvaller moest de hele voorbereiding genoegen nemen met invalbeurten. Het leek een duidelijk signaal te zijn dat hij mocht vertrekken, maar een vertrek van Aubameyang kan zijn rol in Camp Nou veranderen. Waar hij nu de derde keuze is achter de pijlsnelle spits en Robert Lewandowski, kan hij dan een plek in de rangorde stijgen. Mogelijk mag hij dan helemaal niet meer weg. Dat terwijl hij nu in gesprek is met Juventus over een mogelijke overstap.

De Catalanen willen volgens Fabrizio Romano pas over een transfer van Aubameyang praten als er 25 miljoen euro wordt geboden. Voor Memphis denkt de club aan een bedrag van twintig miljoen, maar zelf hoopt de Oranje-international dat hij voor minder mag vertrekken. Afgelopen seizoen kwam hij gratis naar Camp Nou toen Ronald Koeman voor de spelersgroep stond. Nu hoopt hij dat de club hem ook transfervrij laat gaan, of in ieder geval voor een kleine transfersom.

Dit weekend gaat Chelsea via tussenpersonen met Barcelona in gesprek over Aubameyang. Verlopen die gesprekken goed, dan gaat de club een bod op hem uitbrengen. Mochten de Londenaren concreet worden, dan zal Memphis ook snel weten wat er met zijn toekomst gaat gebeuren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen