Van Bronckhorst tankt vertrouwen in aanloop naar kraker met PSV

13 augustus 2022, 18:37

Rangers FC heeft zaterdag vertrouwen getankt voor het duel met PSV. In de Schotse Premier League wist de ploeg van Giovanni van Bronckhorst een eenvoudige overwinning te boeken tegen St. Johnstone. Het duel eindigde in een 4-0 overwinning.

De ruime zege was goed nieuws voor de Nederlandse trainer. Omdat het relatief makkelijk ging, kon Van Bronckhorst meerdere spelers in de tweede helft wisselen, zodat ze wat meer rust hadden voor het duel in de Champions League-play-offs. Malik Tillman, Antonio Colak, Scott Arfield en Tom Lawrence waren goed voor de doelpunten, waardoor de ploeg nog foutloos is na drie competitieduels.

Rangers staat met negen punten bovenaan in de competitie, maar zondag kan Celtic op gelijke hoogte komen. De stadgenoot uit Glasgow neemt het dan op tegen Kilmarnock. Voor Van Bronckhorst en zijn spelers zal de focus momenteel wat minder op de Schotse competitie liggen, omdat de ploeg er alles aan wil doen om de Champions League te halen. Daarvoor moet PSV dus verslagen worden.

Rangers en PSV spelen dinsdag voor het eerst tegen elkaar in Glasgow. De return wordt een week later afgewerkt in het Philips Stadion. De Schotten wonnen de vorige voorronde van Royal Union Saint-Gilloise, terwijl de Nederlandse ploeg in verlenging afrekende met AS Monaco.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen