Senesi debuteert met ruime nederlaag tegen oppermachtig City

13 augustus 2022, 18:05   Bijgewerkt: 14 augustus 2022, 10:07

Marcos Senesi is zijn Bournemouth-tijdperk begonnen met een ruime nederlaag, al kon hij daar zelf weinig aan doen. De centrale verdediger kwam pas in het veld toen de 4-0 eindstand al op het scorebord stond.

Voorafgaand aan het duel waren alle ogen gericht op Erling Haaland, die zijn eerste thuiswedstrijd voor Manchester City ging spelen in de competitie. De aanvaller kwam niet op het scorebord te staan, maar verzorgde wel de assist bij de openingstreffer. Ilkay Gündogan maakte vroeg in het duel de eerste goal en nog voor rust waren ook Kevin De Bruyne en Phil Foden al trefzeker.

In de tweede helft ging het tempo iets omlaag, maar het spelbeeld veranderde niet. De ploeg van Pep Guardiola bleef heer en meester in het eigen stadion. Na rust zorgde Jefferson Lerma voor een eigen doelpunt, waardoor de eindstand werd bepaald op 4-0. Meteen daarna maakte Senesi zijn opwachting. Hij zag de stand niet meer veranderen.

ArsenalLeicester City 4-2

Gabriel Jesus heeft in zijn eerste wedstrijd in het Emirates Stadium de fans voor zich gewonnen met een fenomenaal optreden. Hij was bij alle vier de doelpunten direct betrokken. Iets meer dan twintig minuten had de aanvaller nodig om de bal tegen de touwen te werken. Na een pass van Granit Xhaka schoot hij de bal in de rechterbovenhoek. Tien minuten later liet de Braziliaan zien dat hij ook goed kan koppen. Hij verdubbelde de marge, waarna de wedstrijd wel gespeeld leek. Voor rust leek Leicester de spanning terug te kunnen brengen vanaf de strafschopstip na een overtreding van Aaron Ramsdale, maar de VAR besloot dat er te weinig gebeurde.

Na rust leek het toch weer spannend te worden toen William Saliba een eigen doelpunt maakte, maar twee minuten later was de marge alweer twee treffers. Deze keer was Jesus goed voor de assist op Xhaka. Een kwartier voor tijd gebeurde het nogmaals: Leicester scoorde de aansluitingstreffer via James Maddison en een minuut later maakte Arsenal een doelpunt, waarbij de Braziliaan assist nummer twee achter zijn naam zette. Deze keer maakte Gabriel Martinelli het af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen