Excelsior-goudhaantje Kharchouch: "Daar ben ik voor gehaald"

13 augustus 2022, 17:05

Reda Kharchouch was vrijdagavond ontzettend belangrijk voor zijn nieuwe club Excelsior. De spits moet Thijs Dallinga doen vergeten bij de Rotterdammers en dat lukte tegen Vitesse behoorlijk. Tijdens de 3-1 overwinning was hij bij alle doelpunten betrokken.

"Ik ben hier naartoe gehaald om doelpunten te maken", vertelde Kharchouch na de wedstrijd voor de camera van ESPN. "Vorig jaar hadden ze Dallinga, een monsterspits. Ik ben gehaald voor goals en die maak ik gelukkig. De trainer noemt me het target en dat werkt. Bij de derde twijfelde ik om te schieten, maar ik zag Kenzo Goudmijn helemaal vrij staan."

Kharchouch was tegen Vitesse in de eerste helft messcherp. Binnen twintig minuten had hij zijn ploeg al aan een 2-0 voorsprong geholpen. De bezoekers deden vervolgens via Nikolai Baden Frederiksen wat terug, maar dat bleek niet voldoende. Een kwartier voor tijd was Goudmijn op aangeven van uitblinker Kharchouch verantwoordelijk voor de bevrijdende 3-1.

Excelsior is met zes punten uit de eerste twee wedstrijden uitstekend begonnen. Volgende week zondag (14.30 uur) komt PSV op bezoek in Rotterdam. "We zijn gretig en je weet nooit wat er kan gebeuren. Wij gaan volle bak en dan weet je niet wat haalbaar is. We hebben een jonge ploeg, een goede groep. Maar we zijn wel de underdog", besloot Kharchouch.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen